2014. május 13., kedd

Sonkás-hagymás parmezános rántotta

Ez nem egy bonyolult recept:), de sokszor veszem észre azon magam, hogy szinte mindig ugyanazokat az ételeket eszem, mert talán úgy egyszerűbb, vagy csak lustaság, vagy lehet hogy csak az időhiány. Szóval néha jól jön egy ötlet, ami nem a szokásos pár szelet sonka, és uborka párosítás. Na és persze sokszor jobban esik a meleg vacsi! A hozzávalók fantázia, és hűtőben lévő alapanyagok függvényében változtathatók, így a sima rántottát szinte ezer variációban elkészítheted!

Hozzávalók
Pár (vékony) szelet sonka apró kockára vágva
Fél fej főzőhagyma (lehet bármilyen hagyma) szálakra vágva
3 tojás
só, bors
parmezán
kókuszzsír

Elkészítés
Szokásos mód:)
Forró serpenyőben kókuszzsíron megsütöd a sonkakockákat, és ezzel együtt lepirítod a hagymát. 
Felvered a tojásokat, sózod, borsozod, ráöntöd a hagyma sonka elegyre.
Megsütöd, pont olyanra, amilyenre szereted!
A vége előtt 2 perccel ráreszeled a parmezánt. 
Látvány szempontjából szebb a durván nagy lyukú reszelővel reszelt parmezán, de íz tekintetében teljesen mindegy:)

Én uborkával imádom, de bármilyen paleo által elfogadott zöldség jó lehet hozzá!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése