Hozzávalók:
10 szelet tarja
3 padlizsán
2 cukkini
2 fej főzőhagyma
só, bors
mustár
majoranna
A tarja szeleteket besózod, bekened mustárral, alaposan mindkét oldalon, majd jöhet a bors, és a morzsolt majoránna (a mi konyhánkban ez elengedhetetlen, minimum 4-5 zacskónak lenni kell belőle). Isteni ízt ad a sülteknek a mustár-majoránna kombináció!
A befűszerezett szeleteket lefekteted a tepsibe, és elkezded ráhalmozni a karikára vágott padlizsánt és cukkinit, és a nagy szálakra vágott hagymát. Egy dl vizet önthetsz alá, bár a zöldségekből kisülő lé is elegendő lehet, hogy ne égjen le. A tepsit letakarod alufóliával és mehet a sütőbe 220˚C-ra. Hagyd egy óráig párologni/sülni, majd szurkáld meg a tarjákat, hogy elég puhák e.
Ha nem akkor süsd tovább. Amint a tarják elég puhák, leveheted az alufóliát, és tedd vissza a sütőbe, és kicsit pirítsd meg a zöldségeket a tetején (kb. 10 perc).
Elképesztően finom:)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése