2014. április 16., szerda

Gesztenyelisztes palacsinta

Hozzávalók
Tojás
Gesztenyeliszt
Szénsavas ásványvíz
kókuszzsír
palacsintasütő:)

Tojásonként 3 evőkanál gesztenyelisztet kell elkeverni, majd annyi ásványvizet hozzáadni, hogy normál palacsinta állagot kapj!
Tedd minimum két órára a hűtőbe pihenni, és mielőtt nekilátsz a sütésnek, pótold a massza által elnyelt vízmennyiséget.
Majd forró kókuszzsíros palacsintasütőben süsd ki, és folyamatosan pótold a zsiradékot!
Extra édesítést nem igényel, mivel a gesztenyeliszt már elég édes!

Hihetetlenül finom, tökéletesen vékony palacsintákat lehet belőle sütni.(bár én egy icipicit jobban bírom, ha nem áttetsző a tészta:). A leheletnyi sült gesztenye íz egyszerűen mesés!

Egyre kell nagyon odafigyelni!!!! A családra :) Ha nem vigyázol megeszik mire a sütés végére érsz!



Forrás: Tóth Betty SFGI. instruktor Hard Core Gym

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése