Hozzávalók
Tojás
Gesztenyeliszt
Szénsavas ásványvíz
kókuszzsír
palacsintasütő:)
Tojásonként 3 evőkanál gesztenyelisztet kell elkeverni, majd annyi ásványvizet hozzáadni, hogy normál palacsinta állagot kapj!
Tedd minimum két órára a hűtőbe pihenni, és mielőtt nekilátsz a sütésnek, pótold a massza által elnyelt vízmennyiséget.
Majd forró kókuszzsíros palacsintasütőben süsd ki, és folyamatosan pótold a zsiradékot!
Extra édesítést nem igényel, mivel a gesztenyeliszt már elég édes!
Hihetetlenül finom, tökéletesen vékony palacsintákat lehet belőle sütni.(bár én egy icipicit jobban bírom, ha nem áttetsző a tészta:). A leheletnyi sült gesztenye íz egyszerűen mesés!
Egyre kell nagyon odafigyelni!!!! A családra :) Ha nem vigyázol megeszik mire a sütés végére érsz!
Forrás: Tóth Betty SFGI. instruktor Hard Core Gym
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése