Hozzávalók
- 4 x 80 g Rio Mare (lehet más fajta tonhal is, de nekem eddig még egyik sem ízlett)
- 1 kis fej fehér hagyma
- 3 evőkanál petrezselyem
- 1 és 1/2 bögre édesburgonya
- 2 teáskanál citromlé
- 2 tojás
- 1/2 mokkáskanál chili cayenne őrölt
- bors, só ízlés szerint
Elkészítés
- Melegítsd a sütőt 180 fokra!
- Kend ki kókuszzsírral a muffin formát!
- Az édesburgonyát főzd meg és törd össze!
- Szűrd le a tonhalat, majd tedd egy nagy tálba!
- Tedd hozzá az apró kockára vágott hagymát, a durvára vágott (vagy csak tépett) petrezselymet, a főtt/tört burgonyát, a citromlevet, a tojásokat, a chilit, és a többi fűszert!
- Keverd össze az egészet egy jó kis masszává.
- Majd töltsd be a kikent muffin formába, úgy, hogy a forma 1/3-ig érjen a massza!
- Süsd kb. 25 percig! (Ellenőrizd fogpiszkálóval! ha már nem ragad, KÉSZ!)
- Gyönyörűen kiemelhető a formából!
Eredeti recept: Nom Nom Paleo - Spicy Tuna Cakes
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése