Rém egyszerű, szupergyors, embertelen finom:)
Hozzávalók:
300g brokkoli
1 doboz champignon
1 nagy fej főzőhagyma
1 tonhalkonzerv
1 evőkanál kókuszzsír
só, bors
parmezán
Elkészítés:
Egy evőkanál kókuszzsírt teszel egy wok edénybe, majd felforrósítod.
Ráhalmozod a nagy szálakra vágott hagymát, a csíkokra vágott gombát, és a brokkoli rózsákat!
Egy kicsit megforgatod a zsíron, öntesz hozzá kb. 0,5 dl vizet, és mehet is rá a fedő! (ha fagyasztott brokkolit használsz, akkor a vizet elhagyhatod!)
Addig párolod, amíg a brokkoli teljesen átpuhul.
Akkor le a fedővel, és pirítsd, amíg elpárolog a víz a zöldségek alól. Én szeretem, ha egy kicsit odasülnek a zöldségek, de ez ízlés kérdése.
Ha eléred az általad szeretett állagot, mehet rá az olajtól/sós létől megszabadított tonhal.
Azzal is megforgatod egy párszor a forró serpenyőben.
Majd halmozd egy tálra, és reszelj rá parmezánt!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése